Endnu to danske ryttere/heste finaleklare ved UVM

20-09-2019 17:50

For få minutter siden blev resultatet af de to kvalifikationer for de 7-årige heste offentliggjort og det er lykkedes for endnu to danske heste/ryttere at få adgang til søndagens finale

Copyright Ridehesten.com
Harrie Smolders og Calina e. Ci Ci Senjor Ask/Cornet Obolensky (opdr. Aage Lauritzen)

Den hollandske landsholdsrytter Harrie Smolders red igen den danske varmblodshoppe Calina e. Ci Ci Senjor Ask/Cornet Obolensky (opdr. Aage Lauritzen) fejlfrit gennem kvalifikationen i 7-års klassen. Han var så hurtig begge dage, at han samlet ligger på en 4. plads efter de to kvalifikationer. 

Martin Dinesen Neergaard red UVM-finalisten fra sidste år, Clear the Way fejlfrit gennem begge kvalifikationer og er nu klar til finalen.  Clear the Way er efter Clearway/Coronado, registret i Holsten, men opdrættet af dyrlæge Linus Camitz.

Robin Grauff Jacobsen red Egelund's Miss Unique e. Numero Uno/Cajus (opdr. Karina Minch Poulsen) fejlfrit gennem anden kvalifikation, i en tid, der rakte til en 25. plads. I første kvalifikation fik parret et let nedslag i første fase, havde nedslaget været i anden fase ville Robin have nået finalen i dag. Desværre sluttede han samlet som nr. 55 og der er 40 ekvipager, som går videre til finalen. 

Copyright Ridehesten.com
Martin Dinesen Neergaard og Clear the Way efter Clearway/Coronado, registret i Holsten, men opdrættet af dyrlæge Linus Camitz.
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen