Endnu en dag veloverstået til landsstævne i Herning

29-01-2022 21:07

Annika Knudsen Lorentsen

Anden dag ved weekendens landsstævne hos Herning Rideklub er overstået, og vinderne i dagens fire klasser er fundet

Copyright Ridehesten.com
Josephine Gert Nielsen med Strandgaards Doleys. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Igen i dag blev det Leah Kjartan Ssøstrøm der tog sejren i III-ponyernes LA3, hvor hun i sadlen på sin pony Parcybedw the Distroyer opnåede 70,389 procent. 

På andenpladsen i denne klasse blev det Amaia Hartvig Bruun Severinsen med Meraviglioso Stallone V., som opnåede 68,778 procent. Tredjepladsen gik til Maya Leisted Grønbeh med Chopins Gilbert, som opnåede 67,778 procent. 

Endnu en sejr til Sofia Rosenkilde
I PRM for kategori II-pony tog Sofia Rosenkilde sin anden sejr ved stævnet i sadlen på den velgående Timms My Fritz. Sammen opnåede de 70,691 procent, som lige netop sikrede dem sejren over Amalie Juliane Danvad Fredbøg med Spirit-Kick, som opnåede 70,488 procent. 

På tredjepladsen i denne klasse blev det Silje Bjørk Gram med Thers Royal Rooster (DNK), som i dag opnåede 69,837 procent. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Josephine Gert Nielsen gentog ligeledes successen
Ligesom i de to forrige klasser, lykkedes det dagens vinder i PRM for kategori I-ponyer at vinde sin anden sejr. Her var det nemlig Josephine Gert Nielsen med Kastanienhof Crimson Gold WE der tog sejren med 73,455 procent. 

På andenpladsen i denne klasse blev det Selma Ludvigsen med Egelykkes Perfetto, som også opnåede over 73 procent. Tredjepladsen blev delt mellem Anna Munkebo med Tackmann's Cookie og Josephine Gert Nielsen med Strandgaards Doleys, som begge opnåede 71,114 procent. 

Michella Skovsager i top at PRT
Dagens PRT-klasse var sammenlagt for kategori II- og I-ponyer, og her blev det Michella Skovsager med I-ponyen HJK Catani der tog sejren. Sammen opnåede de 71,667 procent. 

Andenpladsen blev Rikke Maria Schoubye Johansen med Lykkesholms Cyberb, som opnåede 70,043 procent. På tredjepladsen med Smilla Seneca Raahede med Strandgaards Do It My Way, som opnåede 68,590 procent. 

Resultater fra stævnet.

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev