Emilie - ny dansk mester

15-08-2010 16:20

Britt Carlsen

Emilie F. Martinsen førte det danske mesterskab for seniorer forud for dagens afgørende to mesterskabsrunder, og hun holdt nerverne i ro i et spændende mesterskab

Emilie F. Martinsen er ny dansk mester i springning for seniorer efter to meget flotte runder i dagens finale. Emilies superspringer Caballero tryllede for Emilie i mesterskabets første runde, da hun var tæt på at lave fejl efter at have redet særdeles overbevisende - 0 fejl i første runde, og konkurrenterne var under pres. Andreas Schou jagtede sit 10. danske mesterskab i træk - i år på avlshingsten Chicago. De var fejlfrie i dagens første runde, og dermed stod de inden finalen med fire fejl, det samme gjorde Tina Lund og Zamiro. I anden runde fik Andreas et enkelt nedslag, mens Tina Lund blev noteret for to nedslag. Så var det helt op til Emilie Martinsen at afgøre det danske mesterskab - hun kunne tåle et nedslag og blive mester, men to nedslag ville resultere i en omspringning mod Andreas Schou. I trekombinationen rørte Caballero en bom, der røg ud af holderne. Publikum gispede, men mesterskabet var ikke i fare. Emilie red endnu en flot runde, og hun kom i mål med de fire fejl, og dermed et dansk mesterskab foran Andreas Schou og Tina Lund.

Links

Læs meget mere om mesterskabet i magasinet Ridehestens septembernummer og se video af vinderridtene og interview med vinderne her på siden de kommende dage.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen