EM-bronze til Victoria Vallentin

16-08-2018 23:00

Torsdag aften sikrede Victoria E. Vallentin og Ludwig der Sonnenkönig metal til Danmark, da ekvipagen red sig til en bronzemedalje ved EM for U25-ryttere i hollandske Exloo

Copyright Ridehesten.com
Victoria E. Vallentin og Ludwig der Sonnenkönig

Det var et lidt skuffet landshold, som onsdag måtte tage til takke med den ubarmhjertige fjerdeplads lige uden for medaljerækken, med under 0,1 til bronzemedaljerne. Her placerede Victoria E. Vallentin og Ludwig der Sonnenkönig sig samtidig som nummer fire, så det var særdeles spændende, om Victoria kunne rykke op som medaljetager i dagens individuelle Grand Prix-klasse. 

Victoria stod presset og formåede i dag at ride udenom gårsdagens nummer tre, tyske Lisa-Maria Klössinger. Med 74,00% blev bronzemedaljen hængt om halsen på Victoria, mens UVM guldvinder Charlotte Fry fik sølv med 75,308% på Dark Legend og guldet tilfaldt tyske Jil-Marielle Becks på Damon's Satelite med 75,385%.

Udover Victorias flotte resultatet blev det også til en niendeplads for den tredobbelte Danmarksmester Sille Engermann og Darius med 71,00%.
- Darius var super fin! Vi fandt virkelig balancen i dag og med et slutresultat på 71% kan jeg ikke være andet end tilfreds, han var virkelig med mig i dag fortæller en glad Sille Engermann fra Holland. 

Med en placering som nummer 16 med 67,82% i dagens klasse er Nanna Skodborg Merrald og Sådan Que  e. Quaterback/Royal Diamond (opdr. Mike Andersen) klar til kür-finalen i morgen sammen med Sille og Victoria, hvor de 18 bedste har fået adgang.

Se resultatet fra dagens Grand Prix HER samt startlister for i morgen HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen