Det sker ved Equitour i dag

22-05-2021 08:44

Equitour-stævnet i Uggerhalne er vært for DM i dressur for pararytterne, U25-rytterne samt seniorerne, og der rides der kvalifikation i Bundgaard Byg Cup. I eftermiddag afgøres DM for U25, hvilket efterfølges af første afdeling for seniorer

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Lørdag i Uggerhalne byder på masser af seværdige dressurklasser, og i skrivende stund er solen brudt frem efter en våd nat. Vejrudsigten varsler for øjeblikket tørvejr frem til sidst på eftermiddagen, så meget tyder på, at de fleste ryttere i dag vil kunne ride tørre fra banen.

Dagen i dag starter kl. 9 med to sideløbende klasser, nemlig en kvalifikation i Bundgaard Byg Cup, der rides i Intermediaire I med intet mindre end 30 ryttere til start i et felt med både amatører og professionelle. Mens kvalifikationen i Bundgaard Byg Cup afvikles på Krafft Arena, så går anden afdeling i DM for paradressurryttere på Supervin Arena, hvor det er Grad V, der lægger for.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I eftermiddag afvikles DM-finalen for U25-rytterne efterfulgt af første afdeling af seniormesterskabet, og det foregår ligeledes på på Supervin Arena.

På det helt fremragende stævnestadion i Uggerhalne er der meget tomt. Når man i medierne ser f.eks. fuldboldstadioner pakker med publikum, kan det kun give en følelse af stor ærgrelse over, at ridesporten ikke har samme vilkår. Hundredvis af tilskuere kunnet have nydt dette DM-stævne, men i stedet må rytterne ride for tomme tribuner.

Stævnets start- og resultatlister.

Copyright Ridehesten.com
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen