DV-hest giver Sönke Rothenberger nyt håb

20-05-2019 16:08

Den tyske landsholdsrytter i dressur, Sönke Rothenberger, har investeret i en 5-års DV-hest, som han ser som et lys i horisonten efter den voldsomme brand på familiens ridecenter for knap tre måneder siden

Copyright Ridehesten.com
Kjærholm's Fendi, der her ses med sin tidligere ejer Louise Dall, er sandsynligvis et godt match til 193 cm høje Sönke Rothenberger.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Kjærholm's Fendi e. Franklin/ Diamond (opdr. Danish Derby Horse Shows ApS) er født og opvokset hos familien Cassøe, og blev som 2½-års solgt til amatørdressurrytter Louise Dall, der har fremstillet ham dels til hingstekåring og dels til egnethedstest inden salg til Helgstrand Dressage.

Det forlyder nu fra Helgstrand Dressage, at den 5-årige Franklin-søn er solgt til den internationale dressurrytter Sönke Rothenberger, og Helgstrand Dressage fortæller på deres hjemmeside, at Kjærholm's Fendi er en helt unik hest, der trods sin unge alder allerede viser stort potentiale som kommende Grand Prix-hest. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Vi er utrolig glade for, at Fendi nu fortsætter sin uddannelse under Sönke Rothenberger, som har kompetencerne qua sin mangeårige erfaring, og Fendi har kapaciteten til at nå hele vejen til tops. Jeg glæder mig til at se, hvad fremtiden bringer for de to, udtaler Andreas Helgstrand. 

På Sönke Rothenbergers hjemmeside fortælles der også om nyerhvervelsen, og her beskrives Kjærholm's Fendi som en afklaret hest med tre særdeles god grundgangarter, hvoraf hans fremragende galop skiller sig ud. 

– Efter vores tab (branden i februar, red.) glæder vi os til at se et sådant lys i horisonten, udtaler Sönke på hjemmesiden.

Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner