Rothenberger nomineret til fornem pris

16-11-2016 08:18

Hvert år ved FEI's generalforsamling bliver der uddelt forskellige priser, blandt andet Longines Rising Star pris som den succesfulde dressurrytter, Sönke Rothenberger i år er nomineret til

Copyright Ridehesten.com
Sönke Rothenberger på Cosmo ved OL i Rio

Den årlige generelforsamling for FEI vil denne gang blive afholdt i Tokyo fra 19. til 22. november og i den forbindelse vil der være en række priser som skal uddeles, her i blandt Longines Rising Star Award. 

Longines Rising Start Award er for personer mellem 14 og 21 år, som udviser stort talent og samtidig er nogle af de mest lovende "upcomings" i de forskellige discipliner. Hvert år bliver der udvalgt fem nominerede, som i år tæller blandt andet tyske Sönke Rothenberger der deltog ved OL i Rio, trods hans kun 21 år.

FEI's hjemmeside bliver Sönke præsenteret som den yngste deltager ved legene i Rio hvor han og hesten Cosmo's samlede alder kun var 30 år og allerede nu er indehaver en af OL sølvmedalje.
Udover at være rytter er han en ivrig snowboarder, skateboarder og svømmer.

Udover Rising Star prisen, som vores danske Cathrine Dufour i øvrigt var nomineret til i 2009, er der fire andre priser som også skal uddeles, nemlig Best Athlete, Best Groom, Against All Odds og FEI Soldidarity.

Info

Familien Rothenberger er en kendt tysk familie, som består af Sven og Gonnelien som sammen har tre børn, Sönke, Sanneke og Semmieke.
De har alle sammen været utrolig succesfulde på de udenlandske baner igennem mange år, hvilket har resulteret i et utal af medaljer ved diverse mesterskaber rundt om i verden.
Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen