Drømmer du om at arbejde professionelt med heste?

22-04-2020 09:11

Annika Knudsen Lorentsen

Drømmer du om at arbejde professionelt med heste og mennesker? Så kunne uddannelserne til Ridelærer, Rideinstruktør og Berider måske være noget for dig. Uddannelsesstart er august 2020, og for at kunne søge optagelse, skal du have gennemført Dansk Ride Forbunds 14 dages introduktionskursus

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Uddannelsesstart er august 2020, og for at kunne søge optagelse, skal du have gennemført Dansk Ride Forbunds 14 dages introduktionskursus, som forventes afviklet fra 29/6 til 10/7 – naturligvis under forudsætning af, at forsamlingsforbuddet på max. 10 personer er ophævet. 

Uddannelserne til Ridelærer, Rideinstruktør og Berider udbydes af Dansk Ride Forbund i samarbejde med Dansk Ride-Instruktør Forening (DRIF) og forventes at starte i august - naturligvis under forudsætning af, at forsamlingsforbuddet mod mere end 10 personer ophæves.

Kan du tjekke nedenstående af, så er en af uddannelserne helt sikkert noget for dig:

  • Du har flair for at ride
  • Du har lyst til at arbejde med mennesker og heste
  • Du har interesse for at undervise både begyndere og øvede
  • Du har lyst til at tage del i driften af en rideklub
  • Du er ikke bange for at tage fat

Ansøgerforudsætninger
Unge, der ønsker at starte på ridelæreruddannelsen, skal inden uddannelsesstart:

  1. Være fyldt 17 år og min. have et afgangsbevis fra 9. klasse, med min. 02 i dansk og matematik.
  2. Have gennemført Dansk Ride Forbunds 14 dages introduktionskursus, der afholdes i juni/juli måned (såfremt forsamlingsforbuddet på max. 10 personer er ophævet) eller tidligere har gennemført GF2 på Jordbrugets UddannelsesCenter med Projekt Hest.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Tilmelding
Tilmelding til 14 dages introduktionskursus sker via tilmeldingsblanket på Dansk Ride Forbunds hjemmeside HER. Man er samtidig tilmeldt optagelsesprøven, der afholdes i umiddelbar tilslutning til introduktionskurset. Tilmeldingsfristen til kurset er den 15. maj 2020.

Andre ansøgere
Hvis man ønsker at deltage i introduktionskurset, men ikke i optagelsesprøven, er dette ligeledes muligt, hvis der er plads på kurset.

Undervisere
På kurset vil der blive undervist i dressur, spring, rideteori, instruktørgerning, undervisningslære (pædagogik), samt førstehjælp til hest, og undervisere vil være berider Mette Svare Ehlers, berider Johnny Hansen, FEI-dyrlæge Mette Uldahl m.fl.

Se mere på Dansk Ride Forbunds hjemmeside her.

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing