DRF afholder udviklingsmøde for military

30-08-2024 14:36

Er du senior-eliterytter i military og har du lyst til at tage del i udviklingen af den danske militarysport? Så inviterer Dansk Ride Forbund nu til udviklingsmøde, hvor du kan dele dine gode ideer, komme med forslag til ændringer og desuden få indblik i, hvad der skal ske fremadrettet

Copyright Ridehesten.com
Vil du tage del i udviklingen af den danske militarysport? Så deltag i DRFs udviklingsmøde. Her ses Peter T. Flarup og Fascination til OL i Paris. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Ulsø.

Den 17. september 2024 klokken 19.00 inviterer Dansk Ride Forbund militarysportens elite-seniorryttere og teams til et udviklingsmøde i Idrættens Hus i Brøndby. Mødet har til hensigt, at du som rytter eller team kan tage del i udviklingen af den danske militarysport, så der sikres vækst og fremskridt i sporten.

Som deltager på mødet, får du mulighed for at komme med dine besyv til udviklingen af sporten på eliteniveau, herunder både nationalt og internationalt. Mødet er åbent for ryttere, trænere, hesteejere og andre interessenter, som er en del af senior-militarysporten på eliteplan. På mødet får du ovenikøbet indblik i den kommende elitestrategi for seniorerne samt en status på dansk militarysport. 

Dansk Ride Forbund håber at se så mange interessenter som muligt til mødet. Hvis ikke du har mulighed for at møde op i Idrættens Hus i Brøndby, kan du deltage via Teams, dog skal dette angives ved tilmelding. Det er gratis at deltage, og der vil være forfriskninger i form af drikkevarer og kaffe. 

Tilmelding er påkrævet, hvilket kan ske via mail til elitespring@rideforbund.dk. Her skal angives antal og navne på deltagere. 

/ Dansk Ride Forbund. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner