Dressur med livespeak inde i Boxen

19-10-2023 12:46

Britt Carlsen

Tag telefon og headset med til World Cup-stævnet i Herning, for der bliver mulighed for, helt gratis, at få livespeak på alle dressurklasser, mens du følger konkurrencerne og oplever stemningen på første hold

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Mange har stor fornøjelse af at høre kompetente speakere give deres kommentarer til de ridt, man kan opleve, hvis der livestreames fra konkurrencerne.

Da der ikke livestreames fra World Cup-stævnet i Herning, har arrangørerne tænkt i nye baner. Det betyder, at der nu bliver tilbudt livespeak inde i Jyske Bank Boxen fra samtlige dressurklasser ved stævnet.

I praksis skal man have en telefon og et headset med, så er man klar til at kunne downloade app’en ”Livespeak” til sin telefon. Teknikken er helt enkel, når man har fået downloadet appen.

Den kan hentes, hvor man sædvanligvis hente sine app’s eller via en web-version, som du finder HER

Det er et system, som er under udvikling, men det er vel gennemtestet og skulle kunne fungere upåklageligt inde i Boxen.

Copyright Ridehesten.com
Michala Damm-Frydenberg kommenterer dressurklasserne i Herning på live-speak inde i Boxen. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Vi giver ordet til Michala

Arrangørerne bag World Cup Herning har lavet aftale med Grand Prix-dressur rytter og træner Michala Damm-Frydenberg. Michala er meget aktiv konkurrencerytter. Hun har deltaget i DM 3 gange, det ene år på to heste. Og i år har hun redet op af midterlinjen i Grand Prix 20 gange med sine heste. De seneste 8 år har hun redet heste for Vivi og Christian Vang Lauridsen, og hun har trænet ved en række forskellige toptrænere de senere år. I år var Michala på landsholdet ved Nordisk Mesterskab med Laissez-Faire E, holdet vandt sølv.

Hun glæder sig til skulle kommentere de ridt hun og publikum vil se lørdag og søndag inde i Boxen. Det er ikke noget, hun tidligere har prøvet, men hun er frisk på udfordringen, og hun har stor, praktisk erfaring, som hun kan dele med lytterne.

Der er fortsat billetter til salg til stævnet, lørdag med billetpriser fra 360 kr. og søndag med billetpriser fra 285 kr. Billetten giver adgang til fast siddeplads i Jyske Bank Boxen og fri placering i Blue Hors Arena Hal M, samt til World Cup Messen.

Se programmet HER

Køb biletter HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen