Dragao das Figueiras blev nummer fire

26-11-2017 20:13

Sussi Hjort Hollensted

Det blev til en 4. plads til Lusitanohingsten, Dragao das Figueiras redet af Sacha Schulz til Grand Prix Kür til World Cup kvalifikationen i Madrid

Copyright Ridehesten.com
Dragao das Figueiras her redet Severo Jurado Lopez i foråret
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den tidligere danske-ejet Lusitanohingst, Dragao das Figueiras, opnåede en fjerdeplads til  Grand Prix Kür til World Cup kvalifikationen i Madrid med 71.525%. Den blev redet af Sasha Schulz fra Luxemborg. Ridtet indbragte også en præmie på 6000 Euro. På trediepladsen kom Rodrigo Torres fra Portugal på hesten, Califa II med 72.275%. Det medførte i præmie 10.500 Euro. Andenpladsen gik til spanske José Antonio Garcia Mena på hesten, Benzi Landro med 75.800%. For det modtog han 13.500 Euro. Vinderen af klassen blev den spanske rytter, Beatriz Ferrer-Salat på hesten, Delgado med 80.825%. Pengepræmien for førstepladsen var 16.500 Euro.

Nyheden fortsætter efter annoncen

 Dragao das Figueiras hos Helgstrand Dressage
Sidste vinter var Dragao das Figueiras kort tid ejet af Helgstrand Dressage, hvor den blev redet af den danskboende spanske rytter, Severo Jurado Lopez. Men i foråret blev den så solgt til Patrice Mourruau, der er sponsor for Schulz og Umbach bestående af Sacha Schulz og Christoph Umbach i Luxenborg.

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen