Donnerhall er den mest succesfulde morfar

06-02-2021 21:54

I Hippomundos opgørelse over indtjente præmiepenge i dressursporten i 2020 fremkommer det, at Donnerhall i 2020 har været den mest succesfulde morfar efterfulgt af sin egen søn De Niro

Copyright Ridehesten.com
Donnerhall med Karin Rehbein ved EM i Rom. Foto: Ridehesten.com.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Oldenburgerhingsten Donnerhall e. Donnerwetter/ Markus (1981 - 2002) har i flere år været den førende faderhingst, fordi hans afkom har indtjent flest FEI-point i international dressur. Senere blev han overgået af sin søn De Niro.

Donnerhall, der blev uddannet af Karin og Herbert Rehbein og startet internationalt af Karin Rehbein, fremstår i Hippomundos undersøgelse som den hingst, der er morfar til heste med flest FEI-point i international dressur.

Nyheden fortsætter efter annoncen

29 heste med Donnerhall som morfar har i 2020 ved internationale dressurstævner indtjent 79.548 €, og blandt de topheste, han er morfar til er danske Cathrine Dufours DV-vallak Atterupgaards Cassidy, engelske Charlotte Dujardins fantastiske MSJ Freestyle, franske Morgan Barbançons Sir Donnerhall II og danske Agnete Kirk Thinggaards Blue Hors Zatchmo m.fl.

Efter Donnerhall kommer de næstbedste morfædre i rækkenfølgen: De Niro, Ferro, Feinbrand, Sandro Hit, Rubinstein, Jazz, Samarant, Krack C og Florestan I.

/Hippomundo

Copyright Ridehesten.com
Charlotte Dujardin og MSJ Freestyle. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen.
Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen