Dicardo solgt til Sandra Aagaard Hyrm

12-10-2014 09:56

Danmarksmesteren i dressur for kategori I-ponyer, Sandra Aagaard Hyrm, rider sit næstsidste ponystævne ved JBK i denne weekend. Næste år er hendes konkurrencepartner DV-hingsten Dicardo

Sandra Aagaard Hyrm har haft en forrygende sæson med sin ponyhingst Der Harlekin B, hvor de er blevet nordiske såvel som danske mestre og har opnået tre top 10-placeringer ved EM. Sandra og Harlekin deltager med succes i denne weekends ponyklasser ved JBK Horseshow og kan nu se frem til ECCO-finalen i december, som bliver deres sidste stævne sammen.

Fra årsskiftet er Sandras ponytid forbi, og hun er i den heldige situation, at hun allerede har fundet den hest, der skal være hendes partner på konkurrencebanerne de kommende år. Det drejer sig om den 10-årige Dansk Varmblods-hingst Dicardo e. Blue Hors Don Romantic/ Lauries Crusador xx (opdr. Erik Kristensen) fra Thorup-Hjallerup Hingstecenter V/ Steve Thomsen og Vita Mølgaard.

Vita Mølgaard har selv uddannet Dicardo DVH 937, som hun med succes har startet op til Prix St. Georges og som øvelsesmæssigt er klar til Intermediaire. Vita har haft Dicardo i fem år og fortæller, at han har givet hende en fantastisk ridetur hver eneste gang. Hun og Steve har nu en del afkom efter hingsten.

- Vi har oplevet meget stor rytterinteresse i Dicardo, men det har været vigtigt for os, at han kom til den helt rigtige juniorfamilie, hvor han forhåbenligt kommer til at skinne endnu mere i sin fremtidige dressurkarriere, udtaler Vita Mølgaard.

Sandra og hendes familie havde længe været på udkig efter en egnet og talentfuld juniorhest, da det helt rigtige match dukkede op i Nordjylland. Sandra er klar over, at det ikke er let at skifte fra pony til hest og har derfor en meget ydmyg tilgang til den svære overgang.

- Dicardo har den bedste personlighed. Han har givet mig en super ridetur hver gang, og jeg kan mærke, at han kommer at lære mig alt i overgangen fra pony til hest, fortæller hingstens nye rytter med begejstring.

Læs også

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen