Det kan man opleve fredag i Herning

10-03-2016 19:05

Fredag under Dansk Varmblods Hingstekåring byder programmet på en meget bred palet af underholdning med både ridning og hingstekåring

Copyright Ridehesten.com
Den internationale toprytter og tidligere danmarksmester Lars Bak Andersen skal fredag teste springhestene i Katrinelund Unghestechampionat.

Fredag den 18. marts byder på hingstekåring præsenteret af Ridehesten. Det gælder i Jyske Bank Boxen dressurhingste, der vises løse, og i Equsana Arena M springhingste, der vises i løsspringning og i longe.

Er man interesseret i springning, så har fredag virkelig meget at byde på. Ligeledes i Equsana Arena M er der fra morgenstunden Kingsland Medium Round CSI*** 140 cm og om eftermiddagen Katrinelund Unghestechampionat med testrytter. Når vi taler springning sker det helt store i Jyske Bank Boxen fredag eftermiddag, når Skibby-HC Big Round FEI Longines CSI*** verdensranglisteklassen kl. 15.30 løber af stabelen. Også Danish Computer Group Arena Hal E byder på spændende springning. KI. 11.00 gælder det CSI* international 135 og kl. 18.30 gælder det Equsana Youngster Cup CSI*** for 6- og 7-års.

Er det derimod dressur dit hjerte banker for, så går den store Ecco Grand Prix CDI*** kl. 12.00 i Jyske Bank Boxen, mens der kl. 16.00 er dressurclinic med Danmarks store dressurikon Hasse Hoffmann i Danish Computer Group Arena Hal E.

Kl. 19.30 tændes spotlyset i Jyske Bank Boxen, hvor det første af de to forrygende gallashows løber af stablen, nemlig Ferd Gallashow 2016.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald