Det er nu slaget skal slås i Aachen

02-07-2022 07:01

CHIO Aachen: Intet mindre end syv danske ekvipager skal i dag i ilden her i Aachen, hvor vi starter med den sidste afdeling af Nations Cuppen og slutter med kür under floodlight. Se alle de danske starttider og link til livestream her i nyheden 

Copyright Ridehesten.com
Nanna Skodborg Merrald og Atterupgaards Orthilia. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Skal det blive en historisk dag for Danmark i Aachen? Det tegner det til at blive og det kan det blive på flere måder. Det danske hold er efter torsdagens Grand Prix i front af Nations Cuppen, dog med Tyskland i hælene, men skulle det lykkedes for det danske dream-team at vinde, vil det være første gang at et dansk hold vinder Nations Cup i Aachen. Det bliver derfor drønspændende, når alle ekvipager endnu engang skal på banen, denne gang i Grand Prix Special og herefter lægges resultaterne fra de to dage sammen, og det endelige vinderhold findes.

Starttiderne for de danske ekvipager i dag er:

CDIO5* Grand Prix Special Nations Cup

  • 12.25 - Daniel Bachmann Andersen / Marshall-Bell
  • 12.35 - Nanna Skodborg Merrald / Atterupgaards Orthilia
  • 13.15 - Carina Cassøe Krüth / Heiline’s Danciera
  • 14.25 - Cathrine Laudrup-Dufour / Vamos Amigos
Fakta
Gratis livestream - også på telefon og tablet

Hele stævnet livestreames via ClipMyHorse, men også gennem arrangørens hjemmeside, hvor man kan se det på både telefon og tablet, som ikke er muligt direkte på ClipMyHorse, hvis ikke man har abonnement. Se livestream her.

Det er dog ikke kun de fire ekvipager der rider Nations Cup, som skal i aktion i dag. Der er nemlig også dansk deltagelse i dagens kür for ungryttere og så sluttes dagen af med kür i CDI4*, hvor det meget vel kan gå hen og blive historisk, hvis Cathrine Laudrup-Dufour igen sejrer på Deutsche Bank Stadium.

CDIY:

  • 17.02 - Sara Aagaard Hyrm / Atterupgaards Cooper

CDI4* Grand Prix Kür

  • 22.15 - Lone Bang Larsen / Thranegaardens Rostov
  • 22.51 - Cathrine Laudrup-Dufour / Bohemian

Såfremt at de danske hold bliver placeret, vil der klokken 17.30 være præmieoverrækkelse i CDIO5* Nations’ Cup, som foregår på det store springstadion.

Stævnet start - og resultatlister. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner