Dét er den bedste ridestøvle

07-08-2015 11:06

Ditte Faber

Her giver nogle af Danmarks bedste ryttere deres bud på den optimale ridestøvle

Copyright Ridehesten.com

Det er smag og behag, og hver rytter har sine behov og sin mening om, hvad en støvle skal kunne. Ridehesten har spurgt nogle af Danmarks bedste ryttere om, hvad de lægger vægt på, når de vælger ridestøvler.

- For mig er det vigtigste, at støvlerne er af god kvalitet, hvor ydersiden er meget hård, og indersiden er helt blød, siger dressurrytter Carina Nevermann Torup.

- Det er vigtigt at hverdagsstøvlerne er behagelige, har lynlås og elastiske snører, så de er nemme at tage på og af, er slidstærke (både læder og lynlås!) og samtidig pæne, siger springrytter Kirstin Marie Skjoldhøj.

- Jeg rider altid i Mountain Horse vinterstøvler, for de har sådan en god og tyk sål, siger distancerytter Christina Pedersen.

- Jeg køber mine støvler med et stift skaft og med høj bue på ydersiden. Det forlænger benet og giver et flot look, siger dressurrytter Katrine Kragelund.

- Højden skal være passende - for høje er ubehageligt, og for korte er ikke pænt, siger springrytter Jennifer Katrine Fogh Pedersen.

I augustnummeret af magasinet Ridehesten kan du læse rytternes uddybende svar på, hvad en god ridestøvle skal kunne, og hvorfor netop lige dét er vigtigt for rytterne.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen