Desværre ingen EEF Series finaleplads til Danmark

24-06-2022 20:14

Annika Knudsen Lorentsen

I dag har det danske springlandshold redet semifinale i EEF Series i Deauville, og det blev til en sjetteplads for det danske hold, som desværre lige akkurat endte uden for top-5. Det er de fem bedste nationer, der kvalificerer sig til finalen i EEF Series

Copyright Ridehesten.com
Konstantin Deeken Künnemann med AK's Crowney var en af ekvipagerne på det danske hold. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Et nedslag afholdte det danske springlandshold fra at sikre sig en finaleplads i Longines EEF Series, da de her til aften red semifinalen i franske Deauville. 

Trods flere flotte runder og flere uden fejl, så manglede Danmark lige det sidste for at sikre sig den ønskede finaleplads i EEF Series. Det danske hold endte på sjettepladsen, og det er desværre kun de fem bedste fra semifinalen, der får en plads i finalen. 

– Desværre et nedslag fra en finaleplads, hvilket er meget ærgerligt. Hestene var super springende og det var så tæt på, fortæller landstræner Bo K. Møller om dagens resultat, hvor det sidste held manglede.

Nyheden fortsætter efter annoncen

På trods af, at det ikke blev til en finaleplads, så er der dog også positive ting at tage med fra dagens nationsspringning. Både Emil Hallundbæk, Konstantin Deeken Künnemann og Andreas Schou red fejlfrit i den ene af deres runder, mens de havde henholdsvis fire, fire og otte fejl i den anden af deres runder. Tina Lund var den fjerde rytter på holdet, og hun leverede et stabilt resultat, desværre med et nedslag i begge runder. Samlet endte Danmark med 12 fejl. 

Sejren gik til holdet fra Belgien, mens Irland sikrede sig andenpladsen. Spanien, Sverige og Portugal var de tre øvrige hold, som også sikrede sig en finaleplads i dagens semifinale. 

Resultat fra klassen.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen