Den danske EM-hest Albert K gør det godt i USA

19-01-2021 14:24

Annika Knudsen Lorentsen

I 2019 deltog Dansk Varmblods-vallakken Albert K ved EM med danske Kim Kristensens i sadlen. Nogle måneder senere blev han solgt, og siden har han haft succes med 23-årige Teddy Vlock i USA, og i sidste uge med den irske toprytter Darragh Kenny, som startede vallakken i Wellington

Copyright Ridehesten.com
Kim Kristensen og Albert K i Falsterbo 2019. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I slutningen af 2019 solgte Kim Kristensen sin tophest Albert K e. Heartbeat/Quidam de Revel (opdr. Søren Knudsen). I sadlen på DV-vallakken har Kim haft stor succes, og parret deltog blandt andet ved EM i 2019 i Rotterdam, hvor de red på det danske hold. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

De flotte resultater førte til, at vallakken var en efterspurgt hest, og derfor blev beslutningen taget om at sælge ham. I slutningen af 2019 rejste Albert K derfor til USA, hvor han siden er blevet redet af den 23-årige Teddy Vlock. Teddy har redet Albert i en lang række 145 og 150 cm-klasser i USA, men i sidste uge var DV-vallakken til start under den irske toprytter Darragh Kenny. 

Han red to 145 cm-klasser og en enkelt 150 cm-klasse i forbindelse med det internationale stævne i Wellington, hvor de blot havde et enkelt nedslag i 150 cm-klassen. Hvorvidt Darragh Kenny skal deltage med Albert K i flere klasser under vinterens stævner i Wellington er uvist, men vi følger fortsat den succesfulde DV-vallaks præstationer i det amerikanske. 

Copyright Ridehesten.com
Albert K og Kim ved EM i Rotterdam 2019. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner