Den 44. P.S.I. Auktion står for døren

01-12-2023 06:53

P.S.I. Auktionen, der hvert år afholdes i starten af december i Tyskland, er en af verdens mest traditionsrige og prestigefyldte ridehesteauktioner og på lørdag er der mulighed for at en live præsentation dressurkollektionen

Copyright Ridehesten.com
Katalog nr. 22. Viniro (Vitalis x De Niro)

Den meget ventede åbningspræsentation af PSI dressurkollektionen finder sted lørdag den 2. december kl. 18.00. De 25 udvalgte dressurheste vil blive præsenteret både for hånd og under sadel i deres sidste store optræden inden den 44. PSI-auktion den 9. december 2024. Paul Schockemöhle og Ullrich Kasselmann inviterer dig til at få et eksklusivt indblik i de enkelte hests træning og karriere via livestream. Grand Prix-rytteren Frederic Wandres, der i øjeblikket er nummer syv på FEI's dressurverdensrangliste, kommenterer præsentationen på tysk sammen med sin chef Ullrich Kasselmann, Grand Prix-instruktørerne Jürgen Hoffmann og Francois Kasselmann giver den engelske kommentar til de internationale seere.

Avl til perfektion
25 moderne, topavlede unge dressurheste beriger årets kollektion. Deres genpulje omfatter adskillige meget succesfulde sportsheste, som ofte selv har optrådt på PSI-scenen. De fleste af auktionskandidaterne kommer fra de anerkendte Lewitz og Osthoff stutterier drevet af Paul Schockemöhle og Ullrich Kasselmann eller er opdrættet der og omhyggeligt forberedt til den 44. PSI-auktion. Som du er begyndt at fornemme, opfylder PSI de højeste krav fra den krævende dressurhesteejer og rytter. 

Avl med de bedste og fra de bedste er en del af Performance Sales Internationals filosofi. 

– Vi er forpligtet til ekspertise og højeste kvalitet. Vores kunders succeser på den internationale dressurarena siger mere end tusind ord. Vi hjælper gerne interesserede med rådgivning og assistance. Det er også muligt at prøve hestene frem til auktionen, siger Francois Kasselmann. 

Her kan du se præsentationen
På lørdag finder du livestreamen på deres hjemmeside psi-auktion.de og deres Facebook-side

Se hele kollektionen.

/Pressemeddelelse

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen