De tre Linde-søskende skal til EM i Portugal

27-06-2021 18:15

Annika Knudsen Lorentsen

Både Philippa, Theodor og Noona Linde er udtaget til at ride ved dette års EM i Portugal, og de fortæller, at de glæder sig meget til denne oplevelse sammen som søskende og ryttere

Copyright Ridehesten.com
Philippa Wildfang Linde og Casmann 2. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dette års EM for junior- og ungryttere afholdes i Vilamoura i Portugal, og blandt de danske ryttere, der skal afsted, er de tre søskende: Philippa Wildfang Linde, Theodor Linde og Noona Wildfang Linde. Både Philippa og Theodor skal ride mesterskabet for ungryttere, mens Noona skal ride for junior. 

Det er i uge 29, at turen går sydpå, og de tre søskende fortæller, at de glæder sig til denne tur sammen. 

– Vi er alle glade for,at kunne tage afsted sammen og støtte hinanden, og få denne oplevelse sammen. Vi er super taknemmelige over at denne oplevelse er mulig, fordi vores forældre og trænere har søttet os, og sat så meget tid af til vores ridning. Vi håber, at vi kan gøre Danmark og landstræner Bo K. Møller stolt.  

Philippas sidste ungrytter-år
Det er sidste gang, at Philippa skal ride et europamesterskab i ungdomsrækkerne, ligesom hun gjorde både i 2017 og 2018. 

– Det er megafedt, at vi har chancen for at dele denne oplevelse som søskende. Det er anden gang, at Theo og jeg rider på hold sammen til EM, og det gør oplevelsen ekstra special, når man kan dele den med familien. Jeg er virkelig stolt af mine søskende, at de gør det så godt, selvom de begge har flere år tilbage som henholdsvis junior og ungrytter. For mig er det især fedt at kunne dele det med dem i år, da det er mit sidste år som ungrytter, forklarer Philippa. 

Copyright Ridehesten.com
Theodor Linde og Especially Ultra Z. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det har været en svær sæson
Theodor Linde er midterbarnet af de tre søskende, og han rider i år sit første år som ungrytter. Han fortæller, at det har været en svær sæson, og han er glad for, at det alligevel lykkedes at blive udtaget til EM. 

– Jeg er vældig glad og stolt over at skulle repræsentere nationen med min søskende. Det har været en svær sæson, hvor corona har forværret mulighederne, og derfor er jeg glad for, at vi nu kan ånde lettet op og tage til Portugal, og forhåbentligt levere et resultat, som vi kan være Danmark bekendt, fortæller Theodor. 

Klar til endnu et EM
Både i 2017 og 2018 red Noona Wildfang Linde EM for children, og i år kan hun glæde sig over, at hun skal ride endnu et EM, denne gang for junior. 

– Jeg er utrolig glad og taknemlig for, at jeg skal repræsentere Danmark til EM i år. Det gør det endnu bedre, at jeg kan dele oplevelsen med mine søskende, for det gør oplevelsen mere unik, forklarer Noona, og fortsætter:

– Det er også dejligt, at man kan være der og støtte sine søskende, ligesom de støtter en. Jeg glæder mig meget til at ride i Portugal sammen med de andre danskere, både junior og ungrytterne. Det er altid en helt speciel oplevelse at ride for Danmark til et internationalt mesterskab. Stemning er altid i top, og vi håber på, at vi er i super form.

Copyright Ridehesten.com
Noona Wildfang Linde og I-Caipiroska. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen