De sidste otte er fundet

16-10-2014 14:14

Så er 2. kvalifikation slut for dressurhestenes vedkommende og endnu otte heste har fået adgang til finalen ved Dansk Ride Forbunds championat for ungheste i dressur ved JBK Horse Shows

I dag skulle de sidste fire 4-års, to 5-års og to 6-års heste findes, som ikke red sig direkte i finalen ved gårsdagens første kvalifikation.

De fire ekvipager, der gik videre fra anden kvalifikation hos 4-års hestene var det Emma Ahlberg  på Faximiliana M e. Ampere/Olympic Ferro med en samlet score på 8,900, Matthias Tourbier på Bøgegårdens Santiago e. Soliman De Hus/Wesley med 8,680, Ditte Mikkelsen på Zermillo e. Zuidenwind/Grundsee med 8,420 og Allan Grøn på Grevens Zorro e. Blue Hors Zack/Blue Hors Hertug (opdr. Svend Skov Poulsen og Dorit Greve) med 8,360.

Det blev Anne Troensegaard på Litvinenko Sjælstofte e. Imperio (ex. Iffezheim)/Pidroneur (opdr. Annette Olesen og Søren Rasmussen) med 8,820 og Dorthe Rohmann på Jakas Don Louvre e. Blue Hors Don Romantic/Lauries Crusador xx (opdr. Jan og Karina Koefoed-Nielsen) med 8,380 der gik videre til finalen hos 5-års hestene

Jacob Nørby Sørensen på Cleophas´ Kazmir e. Wilkens/Solos Carex (opdr. Tessa Mie Lund Cleophas Henriksen) gik videre til finalen for 6-års heste med en score på 8,440, og det samme gjorde Sabrina Hesselhede på Chadunno e. Champion For Pleasure/Aljano (opdr. Sara Svensson) med 8,020.

Se flere resultater HER.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen