De er udtaget til Dansk Varmblods Hingstekåring

16-01-2021 17:56
Avl

I Jylland, på Sjælland og Fyn har Dansk Varmblods dommere besigtiget hingste på 37 forskellige lokationer, hvilket har resulteret i, at 62 hingste er udtaget til kåringen på Vilhelmsborg

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard.
Nyheden fortsætter efter annoncen

For at kunne overholde de gældende forsamlingsrestriktioner har Dansk Varmblods dommere (i hold af to) været rundt på 37 forskellige lokation i Jylland, på Sjælland og Fyn, hvilket vil sige, at der flere steder kun har været fremstillet en enkelt eller meget få hingste.

Med god velvilje fra både hingsteholderne og dommere er det lykkedes at gennemføre forbesigtigelsen med hensyntagen til de gældende forsamlingsrestriktioner. I dag har dressurdommerholdet bestående af Claus Hansen og Bjarne Nielsen og springdommerholdet bestående af Johnny Hansen og Bo K. Møller været på sidste tur rundt i landet.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I alt er der ved forbesigtigelserne udtaget 37 dressurbetonede hingste til Dansk Varmblods hingstekåring i 10 på Vilhelmsborg og 25 til springbetonede hingste til hingstekåringen i uge 11 på Vilhelmsborg. Ved hingstekåringen på Vilhelmsborg deltager de hingste, der er udtaget ved Dansk Varmblods forbesigtigelse samt hingste, der allerede er kåret i udlandet og er tilmeldt kåringen.

Link til katalogoversigt over alle udtagne hingste.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen