Darc De Lux er godt igennem vettjek

31-07-2021 14:12

Annika Knudsen Lorentsen

Andreas Schous OL-hest, Darc De Lux er kommet godt igennem vettjek, og den danske ekvipage er klar til at ride opvarmning i arenaen i morgen, hvor alle springrytterne får mulighed for at springe

Copyright Ridehesten.com
Andreas og Darc De Lux ved vettjek i dag. Foto: Hippo Foto - Dirk Caremans
Nyheden fortsætter efter annoncen

I dag har alle springhestene ved OL været igennem vettjek, og den danske hest, Darc De Lux e. Darco/Contender (opdr. Morten Augustinus) strøg lige igennem. 

– Det gik så fint med vejttjekket, og vi har det rigtig godt hernede, fortæller Hanna Carlsson, som er groom for Andreas og Darc De Lux. 

Copyright Ridehesten.com
Den danske ekvipage er helt klar. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det betyder, at Andreas Schou er klar til at ride opvarmningsklassen i morgen, hvor springrytterne har mulighed for at springe i arenaen, inden det går løs med OL-konkurrencen tirsdag. 

Den individuelle konkurrence, som Andreas deltager i, afholdes tirsdag og onsdag, hvor kun de 30 bedste ekvipager får plads i finalen om onsdagen. 

– Det er vanvittigt spændende nu at skulle ride ved OL, og jeg føler mig godt rustet, og så har jeg en rigtig god hest, har Andreas tidligere fortalt til Ridehesten. Læs mere om Andreas og hans OL deltagelse HER.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald