Danskerne godt fra start i Oldenburg

09-11-2013 10:39

De danske dressur- og springryttere er kommet godt fra start ved det internationale stævne i Oldenburg, hvor det danske flag er gået til tops et par gange

To danske dressurryttere skulle have været til start i Grand Prix-turen i Oldenburg, men Lena Leschly Åmand er alene om at repræsentere Danmark. Det har hun på bedste vis gjort med sin 10-årige Gørklintgårds Fanero e. Ferro / Blue Hors Le Mont H. I den indledende Grand Prix ved det firestjernede CDI blev det til 67,340%, hvormed ekvipagen netop placerede sig i den bedste halvdel af feltet på 16. En meget sikker sejr gik til den hollandske landsholdsekvipage, Danielle Heijkoop og hendes 14-årige Gribaldi-søn Kingsley Siro med 73,319%.

På springbanen har danskerne også gjort efterladt sig et godt indtryk, og særlig har Helena Irmand Nielsen og With Pleasure e. For Edition / Contendro været med helt fremme. Ekvipagen har vundet en 115 cm og en 125 cm klasse i amatørturen. Clara Hallundbæk har her opnået placering i 125 cm og 130 cm klassen på to forskellige heste, og 130 cm klassen blevet vundet af danske Søren Pedersens søn, Nicolas Pedersen og Tailormade Confidence e. Cordalme Z / Grannus for Tyskland.

Se stævnets start- og resultatliste HER

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing