Danskere til World Cup-stævne i Polen

12-11-2009 12:53

Grethe Næsby

Ved det trestjernede springstævne med World Cup kvalifikation i Lezsno, Polen, er flere af de absolutte topryttere i dansk springsport til start i weekenden
Copyright Ridehesten.com
Karina Skou Truelsen og Lord If de Chalusse er blandt de danske startende ekvipager ved det trestjernede World Cup-stævne i polske Lezno. (Foto: Ridehesten.com).

I Lezsno afholdes i denne weekend 3-stjernet springstævne med deltagelse af 17 danske springryttere, både seniorer og unge ryttere. Under stævnet er der ligeledes World Cup kvalifikationen i springning. De tilmeldte danske ryttere ved stævnet er: Hans H. Kristiansen med Baranus og Show Off, Kartni Nielsen med Mailunds Cross og Laganda, Karina Skou Truelsen med Quite Quick, Caput, Lord If de Chalusse og Aniviero Z, Torben Frandsen med Clever, Cato, Alcamo Vogt og Its Caturazer, Carsten Ganderup med Windbreaker H, Offelbar, Liwe Star, Little Rock og Calippola, Simon Yde med Larcos, Lacosta og Viance, Christian Schou med Vyacint, Champion F.P. og Coronada, Shannon Meinert Kerttele, Marie Moesgaard med Skovbo's Calina og Corland Dane, Linnea Ericsson med Rosalind, Hermes og Pero-Z Hillock, Andreas Schou med Wish og Taagerups Agenda, Anja Lykke Nielsen med Fourage, Malene Lykke Nielsen med Acorada og Ready 4 U, Martin Dinesen Neergaard, Thomas Majlund, Kristina Brunander og Jesper Brunander. Find startlister, tidsplaner og resultater fra stævner via linket i højre side.

Links

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing