Danskere til tysk UVM-iagttagelse

07-06-2016 07:16

Flere danskejede tyske heste deltager i denne uge i UVM-samling i Tyskland. Det gælder bl.a. hingstene Placido Domingo og Fürsten-Look samt vallakken Bohemian

Copyright Ridehesten.com
Katrine Kraglund og Bohemian.

Tirsdag og onsdag er der i Warendorf iagttagelsessamling til UVM for Tyskland med udtagelse til deres endelige udvælgelse den 29. juni. Som det ofte har været tilfældet, er der også i år flere danskejede heste til start under de to første iagttagelsesdage.

I 5-års holdet i Tyskland kommer bundeschampionatsvinderen Fürsten-Look e. Fürstenball/ Londonderry, der samejes af danske HP Horses og Paul Schockemöhle. Hingsten rides af norske Isabel Freese.

Danske Katrine Kraglund, der også er til start i den danske UVM-udtagelse senere på ugen, kommer til start i Tyskland på den 6-årige Bohemian e. Bordeaux/ Samarant, der ejes af familien Lagoni og tidligere har været redet af Cathrine Dufour.

Blandt de 7-årige tyske heste kommer der ligeledes en ekvipage fra Danmark, nemlig trakehnerhingsten Placido Domingo e. Dorkas/ Hohenstein, der tilhører hingstestationen Højagergaard og præsenteres af berider Maria Anita Andersen.

Læs også

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner