Danskere leverer flotte resultater til Landbo EM (opdateret)

02-08-2019 18:34

Det danske hold ved EM i Landbo military leverede torsdag et flot resultat ved holddressuren, der resulterede i en foreløbig tredjeplads. I dag har de danske ryttere redet individuel dressur, mens det i morgen gælder terrænsspringen

Copyright Ridehesten.com
Det danske hold ved EM i Landbo military. Foto: er Sarah Amalie Jensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Danmark har sendt et hold ryttere bestående af 6 ekvipager til European 3* Championship i Westerstede i Tyskland. Det er kun hver andet år, der afholdes European 3* Championship military, hvor de 6 ekvipager ud over de almindelige tre discipliner: dressur, terræn – og ridebanespringning, også ride et holddressurprogram.

Det danske hold bestående Bianca Bagge med Incredible B, Tia Lundemose på Chelsea, Simone Vinther og Stenvænge Polise, Katja Berg med Vitan Val Alsinge, Emma Marie Hansen og Clapton samt Pia Refslund Elbo på Rodion leverede torsdag en flot præstation i holddressuren, hvor holdet blev belønnet med 81,48 %. Det gav Danmark en foreløbig 3. plads og bronze ud af i alt 9 hold.

– Det har været en fornøjelse med så velforberedte ryttere og humøret  i lejren er højt, fortæller Chef d´ equipe Morten Hansen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Mens det torsdag stod holddressur på programmet, så har rytterne i dag redet individuel dressur, og efter dagens præstationer ligger Danmark på en foreløbig 5. plads. Hvor bedste dansker i dag blev Katja Berg med 67,4 % på en 20. plads ud af 66. startende. I morgen lørdag er det tid til terrænspringning, mens afgørelsen falder i ridebanespringning søndag.

Se alle resultaterne HER

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen