Danske Tørveslettens Quattro sejrer i Deauville

24-07-2017 13:38

Den danske dressurhest Tørveslettens Quattro sejrede søndag i Grand Prix Special med sin svenske rytter Anna Blomgren i sadlen

Copyright Ridehesten.com
Svenske Anna Blomgren og Tørveslettens Quattro

Den 9-årige DV-hoppe Tørveslettens Quattro e. Quaterback/ Carano (opdr. Pernille og Steen Rugaard) har denne weekend taget sejren i søndagens Grand Prix Special i Deauville, Frankrig med sin svenske rytter, Anna Blomgren i sadlen. Ekvipagen opnåede hele 75,039%, og det var nok til at slå alle konkurrenter ud af kurs. Der var nemlig flere procenter ned til andenpladsen, der gik til australske Mary Hanna og Boogie Woogie med 71,471%.

Anna og Tørveslettens Quattro havde deres første internationale debut for blot to måneder siden i Grand Prix, og dette var således ekvipagens tredje internationale konkurrence, og samtidig den første Grand Prix Special, der samtidig blev til en sejr.

Anna Blomgren, der tidligere har været rytter hos bl.a. Blue Hors Dressage og Helgstrand Dressage, er i dag meget aktiv sammen med sin mand, den australske Will Rogers, der lige som Anna også er dressurrytter, men også har en mere alternativ vinkel på, idet han er ekspert i at få heste til at føle sig trygge under særlige forhold. Sammen demonstrerer de, hvordan man mentalt kan forberede sin hest på diverse opgaver, og her spiller den 9-årige sølvmedaljehoppe Tørveslettens Quattro også en særlig rolle. Den smukke skimmel er fra naturens side en sensitiv hest, men med den rette mentaltræning, har parret afholdt flere clinics, hvor hoppen smukt galoppere over en flagrende pressening, udføre flotte galoppirouetter med en støjende motorsav ved siden.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen