Danske topplaceringer i Vilamoura

17-02-2023 20:01

Mille Albinus Hjermitslev

I dagens højeste klasse ved det 3-stjernede stævne i Vilamoura, Portugal blev Rie Rose Lindegren Roed placeret som nummer fire, mens også to andre danske ryttere placerede sig indenfor top-10

Copyright Ridehesten.com
Rie Rose Lindegren Roed og Newcomer under CSI3* ved VM i Herning. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den unge springrytter Rie Rose Lindegren Roed og hendes trofaste makker Newcomer 13 e. New Quidam/ Cascavelle var blandt de eneste fire ekvipager, der i dag leverede to fejlfri runder i den 145 cm høje klasse i Vilamoura, Portugal. Det gav dem en fjerdeplads og point til verdensranglisten. 

Ligeledes leverede Emil Hallundbæk og Irwin e. Kannan/ Paladin des Ifs en fejlfri runde, men med fire fejl i omspringningen. Det gav dem en flot sjetteplads.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Sidst, men ikke mindst, udgjordes top-10 af en sidste dansker. Rikke Andersen og Chaccossini e. Chacco-Blue/ Cassini II var også fejlfri på forhindringerne, men tre tidsfejl afholdte dem fra at kvalificere sig til omspringningen. Det gav dem en placering som nummer 10. 

Flere danske placeringer i Vilamoura
Der er en god håndfuld danskere afsted i Vilamoura, hvor det også er blevet til yderligere placeringer. I fredagens 140 cm klasse blev Emil Hallundbæk og Illonois e. Zambesi/ Cassanova placeret som nummer to. Andreas Schou, der har seks heste med til stævnet, blev fredag også placeret i 135 cm med Casachessa PS e. Casallco/ Catapult 7. Torsdag var Clara Hallundbæk og Noortje van het Houterhof e. Emerald Van 'T Ruytershof/ Orlando fejlfri i begge runder i 140 cm og blev placeret som nummer 16.

Start- og resultatlister

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen