Neergaard og Hallundbæk viser god form

26-10-2023 19:22

Annika Knudsen Lorentsen

Ved de internationale stævner i henholdsvis spanske Vejer de la Frontera og portugisiske Vilamoura, har Martin Dinesen Neergaard og Emil Hallundbæk i dag opnået flotte placeringer i 140 eller 145 cm-klasser

Copyright Ridehesten.com
Martin Dinesen Neergaard med Disney Z. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved det 3-stjernede stævne i spanske Vejer de la Frontera, har Martin Dinesen Neergaard i dag sikret sig en flot placering i en 140 cm-klasse. 

Det har han gjort med den velspringende Disney Z e. Dimitri Z/ Numero Uno. Sammen leverede ekvipagen et fejlfrit ridt i begge faser, og de sluttede på syvendepladsen ud af 31 ekvipager til start. 

I morgen skal Martin sammen med tre andre danske ryttere ride Nations Cup i Spanien. Følg stævnets start- og resultatlister her.

Ranking-placering til Hallundbæk
I Vilamoura, Portugal, har Emil Hallundbæk blandt andet sikret sig en placering i dag. Han er sammen med en række andre danske ryttere til start ved det 2-stjernede stævne, og i dag red han Luchino e. Lucciano fejlfrit igennem den 145 cm høje rankingklasse. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Med en runde i tiden 67,26 sekunder sikrede ekvipagen sig en niendeplads ud af hele 67 ekvipager, som var til start i klassen. 

I samme klasse tog Kasper H. Hansen en placering med Comme Il Faut Plus e. Comme Il Faut/ Pontifex. Sammen kom de igennem banen med en tidsfejl. 

Klassen blev vundet af britiske James Smith. 

Resultater fra stævnet. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner