Guld til ponyerne i Ypäjän (Video)

30-06-2016 11:05

De danske ryttere er godt kørende i Finland, og stemningen i den danske lejr er høj. Det beviste de danske ponyryttere blandt andet i dag, hvor de sikrede guldet til Danmark i holdkonkurrencen

Flotte resultater betegner meget godt starten på NM i Ypäjän. I dag sikrede de to danske ponylandshold sig guldet i holdkonkurrencerne. Dermed landede NM guldet for hold på danske hænder, hvilket er helt fantastisk! 

For kat. I-ponyerne var Sofie K. Hansen med Prince of Glory klassens bedste ekvipage med 74,959%, herefter red Maria Mejlgaard Jensen med Bjerregaards Mozart til 72,886%, Kristian Würtz Green med Lilo L blev belønnet med 72,480% og sidste rytter på holdet Victoria Cecilie Bonefled Dahl med Spartacus sikrede sig 71,951%. For kat. II-ponyerne var der også gode høje procenter blandt de danske holddeltagere. Her blev Sarah Aagaard Hyrm med FB Gangster bedste danske rytter med 73,205%, Caroline Falkenskov med Traeumer fik 70,897%, Caroline B. Mogensen med Magic Design scorede 70,085% og Silje Toftgaard med Barnhoeve’s Arthur fik 69,487%. 

Se resultater her.  

De danske ryttere fortsætter med at vise særdeles gode takter, og vi holder fortsat øje med deres præstationer. Herunder er lidt stemning fra stævnet i Finland

I går var der tidlig morgentræning på arealerne i Ypäja, og det kan man se på dette lille videoklip, hvor de danske ryttere fik motioneret hestene, og fik set de flotte omgivelser lidt an. Desuden var der vet-check af alle hestene, og alle de danske heste klarede dette super fint. Der meldes om et super fint stævnevejr på omkring de 20-25 grader, blot med få lammeskyer på himlen. 

Følg med i danskernes resultater lige HER

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen