Danske pararyttere til start i Holland

28-01-2020 11:54

Annika Knudsen Lorentsen

I denne uge er 3 danske pararyttere til start ved det internationale stævne i Genemuiden i Holland, stævnet er sidste mulighed for de forskellige lande at ride point ind til både den individuelle rangliste og holdranglisten i forhold til udtagelse til de Paralympiske Lege i Tokyo 2020

Copyright Ridehesten.com
Katrine Kristensen og Welldone Dallas. Foto: Ridehesten.com/Mette Emilie Pedersen
Nyheden fortsætter efter annoncen

De tre danske paradressurryttere der skal til start ved det internationale stævne i Genemuiden i Holland er Katrine Kristensen med Welldone Dallas, Susanne Jensby Sunesen med Leeds og Camilla Christensen med Østergaards Delight. 

De tre ryttere skal ride om point til de olympiske ranglister for paradressur, og netop dette stævne er sidste mulighed for at samle point både individuelt og for hold. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Danmark er pt. placeret som nr. 2 på holdranglisten, hvortil der tildeles pladser til de 7 bedste hold. Ved VM i Tryon kvalificerede både Holland, England og Tyskland sig til de Paralympiske Lege, og dermed er de ikke en del af regnskabet i forhold til de syv hold der skal udtages. 

Hver nation som kvalificerer sig tildeles plads til fire ryttere. I alt kvalificere 15 hold sig (heriblandt værtsnationen) og derudover 18 individuelle ryttere, således at der i alt kommer 78 ekvipager til start i paradressur.

Se kvalifikationsregler her, samt ranglisterne her.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen