Dansk ungrytter udtaget til VM i distance

25-08-2019 13:22

For første gang i 10 år er en dansk ungrytter udtaget til at repræsentere Danmark ved verdensmesterskaberne

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

For første gang siden 2009 har en dansk ungrytter kvalificeret sig til VM i distance. Amber Beckwit skal den 16-20 september repræsentere Danmark ved verdensmesterskaberne.

Den 27. juli lykkedes det den danske distancerytter at få den sidste DRF kvalifikation  i hus, og hun blev samtidig udtaget til verdensmesterskaberne for junior og ungryttere i distanceridning, der løber af stablen i San Rossore – Pisa, Italien.

Copyright Ridehesten.com

Amber Beckwit.træner distanceheste i en konkurrencestald i Katalonien, hvor hun har fået stillet hesten Billion og flere andre heste til sin rådighed. Sammen med sin træner planlægger Amber nøje træningen af Billion forud for VM.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Billion har holdt to ugers ridepause, hvor han har resitueret. Han er blevet longeret i Pessoa-liner, og han har været på en masse trækketure. Nu hvor vi nærmer os en måned før VM, så begynder den mere intensive træning igen, fortæller Amber Beckwit og forsætter – Han er allerede i virkelig god form, men vi træner distancer på mellem 5-23 km, og vi kommer til at have træninger på +40 kilometer for at få ham i sit livs form. Vi har benyttet os af galoptræning på 40 km, men vi har også brugt 5,5 time på bare at skridte 40 kilometer.

Copyright Ridehesten.com

Beckwit rider mange heste dagligt, og hun holder derved sig selv i rigtig god form. Det bliver da også til mellem 20-60 kilometer om dagen på de mange forskellige heste.

Amber Beckwit håber på en rigtig god oplevelse for Billion og hele teamet. Der bliver stor konkurrence fra de andre ekvipager, og især fra stærke nationer som Spanien og UAE, der er favoritter til at snuppe medaljer.

– Det faktum, at vi er blevet udtaget, og jeg er den første danske ungrytter, der er blevet udtaget i 10 år, er kæmpe stort. Jeg kan ikke sige, om vi går efter medaljer, for det afhænger af vores træning op til stævnet, og de andre ryttere på selve dagen. Men jeg ved, at Billion har et kæmpe potentiale, og hvis alt falder på plads på selve dagen, så tør jeg kun drømme om det resultat, vi kan levere, slutter Amber Beckwit.

Copyright Ridehesten.com

Læs også

Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner