Dansk succes ved Falsterbo Horse Show

16-07-2021 18:38

Annika Knudsen Lorentsen

Andreas Schou har i dag redet to placeringer hjem ved Falsterbo Horse Show, ligesom Søren Pedersen og har redet en placering i hus, mens den 7-årige DV-hest, AB's Classic Blue, har kvalificeret sig til 7-års finalen med sin norske rytter Erik Preben Strand

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Tidligere i dag red Andreas Schou en andenplads i hus i derbykvalifikationsklassen ved det internationale springstævne i forbindelse med Falsterbo Horse Show. 

Det gjorde han i sadlen på Independent (SWB) efter, at de leverede en fejlfri og hurtig runde. Senere på dagen red Andreas endnu en placering i hus. Denne gang var det i sadlen på den velspringende vallak, Diacardo BS e. Diarado/Carthago Z, som endte som nr. 10 i 145 cm-klassen. 

I denne klasse, var det Søren Pedersen, der var bedste dansker, for i sadlen på Chico Z e. Clinton I/Quantum red han fejlfrit og placerede sig som nr. 6 ud af 50 ekvipager. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Dansk 7-års i finalen
Der var ingen af de danske ryttere, der havde held med at kvalificere sig til finalen for 7-års heste, som afvikles på søndag. 

Det betyder dog ikke, at Danmark ikke er repræsenteret i finalen, for norske Erik Preben Strand var til start med Dansk Varmblods-vallakken AB's Classic Blue e. VDL Zirocco/Cacao Courcelle (opdr. Allam Blomgren) og efter en runde med 4 fejl, og en runde med 0 fejl, så er ekvipagen klar til søndages finale. 

Se start- og resultatlister fra Falsterbo HER.

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing