Dansk rytter med store chancer til Ungdoms VM

26-07-2018 14:17

Den danske ungdoms rytter indenfor western ridning - Emilie Bendix Christensen på bare 17 år, har netop deltaget i Youth World Cup i Texas sammen med det danske landshold, mens VM er næste stop

Bare 17-årige Emilie Bendix Christensen har netop været i Texas hvor hun blandt andet vandt:

  • Guld i disciplinen Western Horsemanship (ud af 57 ryttere),
  • Guld i disciplinen Hunt Seat Equitation (ud af 57 ryttere)
  • Sølv i disciplinen Hunter Under Saddle (ud af 38 ryttere)
  • Bronze i disciplinen Cutting (ud af 38 ryttere)

samt yderligere 5 top ti placeringer.

Det danske ungdomslandshold fik en samlet 6. plads ud af det 19 nationer store felt i for bindelse med Youth World Cup 28.6-8.7. 2018

Fra den 2. august til d. 11. august 2018 skal Emilie Bendix, som første dansker nogensinde, repræsentere Danmark til det individuelle verdensmesterskab i Western ridning, som foregår i Oklahoma City, USA. Emilie har leaset en hest, som hun pt. træner på i USA.
Med de flotte resultater fra Youth World Cup her i juli 2018, samt fine resultater fra tidligere år (medaljer til Euro Cup 2017, medaljer incl. GULD til Youth World Cup 2016 i Australien mm) er der grund til at håbe på endnu et flot resultat.

Til Ungdoms VM (Youth World Show) skal Emilie ride på hesten "Zos A Hot Star" ejet af Caley Coffey. Emilie skal starte i følgende 4 discipliner til VM : Western Horsemanship, Hunt Seat Equitation, Trail og Showmanship.

/Pressemeddelelse

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen