Dansk ponysucces i Wiener Neustadt

28-03-2018 12:52

Sammen med de danske junior- og ungryttere, der i denne konkurrerer ved det internationale stævne i Østriske Wiener Neustadt, er også en flok danske ponyryttere, der rider deres første CDIP

Copyright Ridehesten.com
De placerede danske ryttere i PRT, Maja Emilie Leth, Lea Andreassen Torabi og Frederikke Gram Jacobsen sammen med landstræner Jette Nevermann.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Som man allerede i går kunne læse i Ridehesten.coms nyhed, så går det godt for de unge danske dressurryttere, som landstrænerne Jette Nevermann og Dennis Fisker har sendt til et internationale stævne i Wiener Neustadt i Østrig. 

Vi har fået en hilsen fra holdleder Rigmor Kristensen, der fortæller, at alle fire ponyryttere rider deres første CDIP-stævne, hvilket blot sætter deres gode præstationer og placeringer i Wiener Neustadt i et endnu flottere perspektiv. Rigmor fortæller, at tre af de danske ponyryttere mandag var til præmieoverrække i Team competition (PRT), og i går tirsdag var to af dem igen til præmieoverrækkelse i Individual competition (PRM).

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Alle fire danske ponyryttere er i den bedste halvdel og har derfor alle plads blandt de 18 bedste, der skal ride FEI Freestyle (Pony Kür) i aften, fortæller Rigmor Kristensen fra Østrig.

I skrivende stund har den danske juniorrytter Laura J. Rasmussen igen lagt sig i spidsen af feltet. Hun har i dag i den individuelle juniorklasse scoret 73,186% med Aatoftens Dornier e. De Noir/Rambo (opdr. Willy Hansen).

Se stævnets start- og resultatlister HER.

Copyright Ridehesten.com
Lea Andreassen Torabi og Frederikke Gram Jacobsen, der blev placeret i PRM, her sammen med landstræner Jette Nevermann.
Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev