Dansk 2. og 5. sluttede af i Perl

21-07-2013 18:52

Signe Wiese

På den sidste stævnedag ved det 4-stjernede CDI-stævne hos Gestüt Petershof i Perl, Tyskland, blev der sluttet af med flotte danske resultater i både lille og stor tur

Copyright Ridehesten.com
Mikala Gundersen og My Lady - her under DM på Broholm i år.

I lille tur Intermediaire I Kür var danske Kirstine Møller til start med Hamilton e. på Hamilton e. Distelzar / Fahnentraeger. Her leverede ekvipagen et flot ridt, som dommerne bedømte til 73,800%, hvilket rakte til en 2. plads i klassen, hvor 13 ekvipager var til start. Klassen blev vundet af tyske Hendrik Lochthowe på Meggle's FS Lennox Louis med 74,050%.

I stor tur Grand Prix Special var det Mikala Gundersen og DV-hoppen My Lady e. Michellino / Ritterstern (opdr. Yvonne Lindholm) der var ene om at repræsentere Danmark - og det gjorde de med bravour. Med et ridt til 69,688% red de sig ind på 5. pladsen i det skrappe selskab. Klassen blev vundet i sikker stil af Isabell Werth med sin nye stjernehest, hoppen Bella Rose e. Belissimo M, der scorede 77,938%. Engelske Michael Eilberg blev nr. 2 med Delphi Moon e. Dimaggio, der fik 73,854%.

Schweiziske Marcela Krinke-Susmelj var til start på klassen 2. Michellino afkom - DV-vallakken Smeyers Molberg (tidl. Atterupgaards Molberg) e. Michellino, (opdr. Stutteri Atterupgaard), og de leverede en super præstation og red sig på 3. pladsen med 72,708%.

Se resultatlister HER

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner