Dansk Ride Forbund om VM i military

19-09-2022 12:22

Annika Knudsen Lorentsen

I går sluttede årets VM i military, hvor to danske ryttere var til start. Dansk Ride Forbund har delt en kort evaluering af de to rytteres præstationer

Copyright Ridehesten.com
Mia Hastrup med Shjabrina på springbanen. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Hanne Wind Ramsgaard og Mia Hastrup var de to ryttere der i weekenden repræsenterede Danmark ved et krævende VM i military, som blev afholdt i italienske Pratoni del Vivaro.

– Hanne valgte at trække Amequ Torino fra springkonkurrencen i dag inden vettjek. Torino har haft nogle gode ture ved dette års VM i military, trods hans unge alder. Mia Hastrups hest Shjabrina strøg lige igennem dagens vettjek, og videre ud på den svære springbane. De lagde rigtig godt ud med nogle fine spring, men desværre løb Shjabrina tør for energi undervejs. Det blev desværre til 25,2 fejl for Mia og Shjabrina på springbanen, hvor kun 4 var fejlfrie ud af de første 43 ryttere. Ligesom Hanne og Torino, har Mia og Shjabrina også haft nogle super gode ture med mange højdepunkter, ved dette års VM i military, fortalte Dansk Ride Forbund i et opslag i går. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Mia Hastrup sluttede som bedste dansker på en samlet 68. plads. Sejren gik til britiske Yasmin Ingham, mens holdkonkurrencen blev vundet af Tyskland. 

Læs mere her.

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen