Danmark på 5. pladsen inden kür

09-07-2016 11:45

Britt Carlsen

Der er dansk hold i FEI Nations Cup i dressur i Falsterbo. Efter Grand Prix'en lå danskerne på andenpladsen, men efter to ryttere har redet Special i dag er holdet på femtepladsen

De svenske ryttere viste igen stor styrke i dag i Grand Prix Special, hvor Rose Mathiesen vandt på avlshingsten Zuidenwind med 73,5% foran tyske Helen Langehanenberg som revancerede en svag præstation i Grand Prixen med avlshingsten Damsey FRH til 72,7%

Helene Melsen red et godt program i dag i Specialen, hvor Aston Martin e. Monteverdi var mere med hende og gik i en flottere form, og så viser han fin piaffe og passage med gode overgange i kombination med et sikkert galopprogram med flotte, lige changementer i serierne. 
Omvendt så var Lena Leschly Aamann ikke så tilfreds med sin præstation i dag. - Der var bare for mange fejl, sagde hun ærligt, da hun kom ud af banen. Med en score på 65% sluttede hun næstsidst, og da der ikke er en dropscore i dette format for FEI Nations Cup, så kostede det dyrt i den samlede placering, hvor Danmark nu ligger på femptepladsen.

Sverige fører med 144,785 foran Rusland med 135,784, Holland har 134,941 og Danmark har 134,569 mens Tyskland er sidst med 134,235.

Det hele bliver afgjort af de fem ryttere, som rider i kürklassen, der starter kl. 13.

Se resultater her. 

 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen