Danmark i Hagen

07-04-2016 08:37

Der er tradition for, at det store tyske internationale stævne i Hagen "møder" en anden nation. I år er det Danmark, som er gæsteland i Hagen, og det betyder flere danske ryttere på startlisten

Copyright Ridehesten.com
Horses & Dreams meets Denmark i Hagen: fra venstre; Nathalie zu Sayn-Wittgenstein, Francois Kasselmann, Sören Pedersen, Ullrich Kasselmann og Dr. Ulf Möller. © P.S.I. GmbH

Der er knap et par uger til stævnestarten på det internationale spring- og dressurstævne  Horses & Dreams meets Denmark i Hagen. Stævnet begynder onsdag den 20. april og de to arrangører Ullrich og Francois Kasselmann samt dressurkoordinator Dr. Ulf Möller ser frem til fem dages top sport med dansk flair.

Der bliver flere danske ryttere på statlisten i Hagen, danske stande som fx Dansk Varmblod, der har stand med fokus på forbundets auktioner samt uddeler en pris til den bedste Dansk Varmblods hest under stævnet. 
De hjemlige ryttere kommer dog i hård konkurrence fra deres udenlandske kolleger, som på springbanen bl.a. omfatter World Cup-vinder Steve Guerdat, Marcus Ehning med mange flere. Danske Søren Pedersen, der er bosidende i Tyskland har de seneste 10 år været at finde på springbanen i Hagen under stævnet: - Det ville være fantastisk for mig at nå frem til omspringningen i Grand Prix'en om søndagen som repræsentant for gæstelandet, fortæller Søren om sin målsætning. 

136 Grand Prix-heste vil blive opstaldet på stedet og deltage i det 4-stjernede CDI-stævne fortæller Ulf Möller, der løfter sløret for at tyskerne stiller i stærk opstilling formodentlig anført af flere landsholdsryttere som: Kristina Bröring-Sprehe, Jessica von Bredow-Werndl, Isabell Werth eller Dorothee Schneider.

Prinsesse Nathalie er en af de danske dressurryttere i Hagen, også hun har en lang tradition for at starte ved stævnet, hvor hun red sin første Grand Prix på Digby i sin tid. I år har hun de to hjemmeavlede Fabienne og Dolany med samt Milan. Hun roser de hestevenlige forhold på stævnepladsen, og så glæder hun sig i øvrigt til at spise danske hotdogs under stævnet. 
Følg stævnet her.

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen