Danmark er klar til Nations Cup (video)

29-06-2022 17:23

CHIO Aachen: I formiddags var alle hestene, der i morgen skal gå CDIO5* Nations Cup, gennem vettjek, og her strøg de danske heste direkte igennem. Efterfølgende er der blevet trukket lod om startrækkefølgen, og her trak Danmark nummer to

I morgen starter Nations Cuppen i Aachen, og der er lagt op til dressur i verdensklasse, når rytterne skal ride Grand Prix. Klokken 11 i formiddags var alle hestene gennem vettjek, og senere på dagen blev der så trukket lod om startrækkefølgen for holdene.

– Vi lægger skarpt ud med Nanna og Orthilia, der vinder hver gang. Måske ikke placeringsmæssigt, men de lægger altid godt ud, så alle får et godt indtryk af, hvad Danmark står for, fortæller elitesportschef i dressur, Anne-Mette Binder.

Nations Cuppen afgøres først på lørdag efter, at alle rytterne har været på banen igen, denne gang i Grand Prix Special.

Starttiderne for de danske ekvipager i morgen er:

  • 10.06 - Nanna Skodborg Merrald / Atterupgaards Orthilia
  • 11.36 - Daniel Bachmann Andersen / Marshall-Bell
  • 14.06 - Carina Cassøe Krüth / Heiline’s Danciera
  • 15.45 - Cathrine Laudrup-Dufour / Vamos Amigos
Fakta
Livestream på ClipMyHorse

Hele stævnet livestreames via ClipMyHorse HER. Det er muligt at se livestream gratis via en computer hvis man ikke åbner videoen i fuld skærm, men blot beholder den i almindelig/lille størrelse. Det kan IKKE ses gratis på tablet eller telefon, kun via computer.

Fold up

– Uden at sammenligne så tænker jeg, at stemningen her i Aachen er ligesom, den er på Roskilde Festival derhjemme, griner  elitesportschef i dressur, Anne-Mette Binder og fortsætter: – Alle glæder sig bare over at være ude, sammen igen og opleve det, vi kender fra før.

Startlisten til Nations Cup.

Stævnet start - og resultatlister. 

Hør Anne-Mette fortælle lidt mere omkring det hele i Aachen herunder.

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing