Daniel Bachmann Andersen og Dan Boyter gæster Go' Aften Danmark

19-08-2024 16:08

I aften gæster OL-aktuelle Daniel Bachmann Andersen og Dansk Ride Forbunds formand, Dan Boyter Go' Aften Danmark til en snak om hestevelfærd

Copyright Ridehesten.com
Daniel Bachmann Andersen og Vayron til OL i Paris. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Ulsø.

Lige nu er hesteverdenen i vælten mere end nogensinde før. Spørgsmålet om god hestevelfærd og dansk ridesports omdømme er på manges læber. I aften kan publikum måske få svar på nogle af deres mange spørgsmål, når dressurrytter Daniel Bachmann Andersen og Dansk Ride Forbunds formand Dan Boyter gæster Go' Aften Danmark. 

Daniel Bachmann Andersen er netop hjemvendt fra et succesfuldt OL, hvor han sammen med Cathrine Laudrup-Dufour og Nanna Skodborg Merrald vandt en sølvmedalje i holddressur. Til trods for den knap så positive omtale, der lige nu florerer i medierne om dansk ridesport, er det en yderst imponerende bedrift. 

Både hestefolk og ikke-hesteinteresserede er i stor røre om det, der sker rundt omkring og deles på de sociale medier lige nu. Nu kan de mange nysgerrige måske få svar på deres spørgsmål. Daniel Bachmann Andersen og Dan Boyter gæster Go' Aften Danmark live i aften klokken 17.35, så her er det altså værd at tænde for tv'et. 

Copyright Ridehesten.com
Dansk Ride Forbunds formand, Dan Boyter. Foto: Ridehesten.com/ Jørgen Bak Rasmussen.

 

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen