Da Zangersheide blev dansk

12-04-2014 07:58

De danske ryttere og heste har endnu engang indtaget stævnepladsen i Zangersheide, og topplaceringerne afslører, at den danske triumf ikke er til at tage fejl af med sejre til Søren Pedersen og Robin Grauff Jacobsen

Z-tour i belgiske Zangersheide er blandt andet besøgt af flere danske ryttere og heste, og danskerne har ikke været til at komme uden om allerede denne fredag, hvor den første klasse, en trestjernet 140 cm klasse i to afdelinger blev vundet af Søren Pedersen – i begge afdelinger! Han vandt første afdeling på Tailormade Quinnus e. Quidam’s Rubin med nul fejl i anden runde i tiden 25,09 sek., mens sejren i anden afdeling var på Tailormade Cavetta e. Careful med nul fejl i anden runde i tiden 25,46 sek. I anden afdeling af klassen blev det dertil til en placering som nummer 11 for Torben Frandsen på Cybertop e. Carpaccio med nul fejl i anden runde i tiden 31,70 sek.

Sashia Astrup Jensen sprang sig til en andenplads i CSIU25-klassen (135 cm) på endnu en Tailormade-hest, nemlig Tailormade Anna Chacca e. Chacco-Blue med en fejlfri anden runde i tiden 27,39 sek.

I den anden CSIU25-klasse (130 cm) blev det til to danske placeringer. Først en sjetteplads til Anne-Sofie Struckman Danielsen på bronzemedaljehoppen Chico’s Girl e. Chico’s Boy/Coronado (opdr. Tage Petersen) med nul fejl i tiden 60,45 sek., og dernæst Kamilla Albrektsen på Electria med nul fejl i tiden 68,49 sek.

Thomas Sandgaard snuppede to placeringer i den trestjernede 125 cm klasse, først en ottendeplads på RDH-hoppen Nørremøllehøj’s Ariel e. Bøgegårdens Apollo/Cajus (opdr. Uwe Thomsen) med nul fejl i tiden 73,53 sek., og dernæst en 11. plads på Cadagn e. Cassini II/Alcatraz (opdr. Stald Sivebæk Ditte Mørup) med nul fejl i tiden 73,87 sek.

I unghesteklassen CSIYH1* (120 cm) for 6-års kom dagens anden danske sejr, denne gang til Robin Grauff på Handybeat e. Heartbeat/Diamant de Semilly(opdr. Carsten Carstensen) med nul fejl i tiden 57,00 sek. Han tog ligeledes sjettepladsen i klassen med sølvmedaljehoppen Chassé e. Cosmeo/Cassini II (opdr. Mia Givskov og Søren Nedergaard) med nul fejl i tiden 61,11 sek. Ottendepladsen i klassen gik til Sofie Halling på Jos Curios e. Quantum med nul fejl i tiden 62,03 sek.

Endelig stod Marianne Klokkerholm bag dagens sidste danske placering, da hun på Lantini EM e. Bøgegårdens Apollo/Candillo opnåede en niendeplads med nul fejl i anden runde i tiden 42,62 sek.

Se flere resultater HER

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen