Christmas Show 2023: 424 starter i dag

07-12-2023 23:31

Annika Knudsen Lorentsen

Der er stor opbakning omkring årets Danish Christmas Show, hvor der både er udenlandske ryttere fra flere lande og mange danske ryttere til start. Intet mindre end 424 ekvipager har været til start fordelt i dagen klasser

Copyright Ridehesten.com
Line Busk Heltborg med Gaville. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Kl. 7.45 i morges red den første rytter på banen i dagens første klasse ved Danish Christmas Show 2023, og siden har dagen kørt efter et stramt program med så korte pauser som muligt, hvor der kun lige akkurat var tid til at ordne og bygge baner, samt lade rytterne gå banerne. 

Det skyldtes, at hele 424 ekvipager skulle til start fordelt over dagens 8 klasser. Den sidste rytter red i mål lidt før kl. 23.00, og endte en effektiv og lang dag ved det populære stævne. 

Dagens sidste klasse, var den 145 cm høje S-klasse, hvor der var hele 33 ekvipager til start. Klassen blev redet efter en metode C, hvilket betyder, at fejl omregnes til tid. I sidste ende gik sejren til en af de fejlfrie ekvipager, som også var hurtig. Her var det Adam Sparlund Olesen der red sig til sejren i sadlen på den 8-årige Untouchable Olympic e. Untouchable/ A'Khan Z (opdr. Schou Absolute Horses A/S). 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Dagens næsthøjeste klasser var to MA-klasser, som blev vundet af henholdsvis Line Busk Heltborg med Gaville e. Chellthargo Z/ Animo og Natasja Bang Lynge med Klaridette S e. Ard VDL Douglas/ Clarimo. 

I morgen starter dagen med en MB1* kl. 8.00, og dagens sidste klasse er i morgen endnu en gang en 145 cm-klasse, som er programsat til at starte kl. 20.00. I morgen er der omkring 325 starter der skal afvikles. 

Følg stævnets start- og resultatlister. 

Ridehestens fotografer er til stede løbende ved stævnet. Og billederne vil være online senest i starten af næste uge.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen