Cathrine Dufour gæster 21 SØNDAG

08-10-2023 18:00

Annika Knudsen Lorentsen

I aften kl. 21.00 deltager Cathrine Laudrup-Dufour i DR'programmet 21 SØNDAG, hvor hun fortæller om prisen for at nå til tops i dressursporten

Copyright Ridehesten.com
Cathrine Dufour. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Kl. 21.00 i aften gæster Cathrine Laudrup-Dufour 21 SØNDAG, hvor hun fortæller om, hvad prisen er for at nå til tops i dressursporten. 

Cathrine har netop udgivet bogen Passage, som officielt udkommer i morgen, og som fortæller om hendes liv, hendes person og vejen til toppen af dressursporten. Præcis det emne hun også berører i aftenens udsendelse. DR skriver som optakt til programmet:

"Danmarks bedste dressurrytter Cathrine Laudrup-Dufour har brugt al sin tid, alle sine penge og hele sit liv på at forfølge sin drøm om at komme til tops i hestesport. Den største pris, hun har betalt, er et brud med familien."

Nyheden fortsætter efter annoncen

På trods af sine bare 31 år er Cathrine Laudrup-Dufours meritter allerede så mange og af en så imponerende karakter, at de berettiger til en selvbiografi, og den er blevet til i samarbejde med forfatter og journalist Birgitte Wulff. Det har vi skrevet mere om i magasinet Ridehesten, hvor Cathrine blandt andet fortæller:

– De seneste år har flere forlag henvendt sig om at skrive en bog, og jeg har sagt nej til alle, men så var jeg på ferie og læste en bog af Birgitte Wulff, som jeg anmeldte, fordi jeg bare syntes, den var vildt god. Birgitte kontaktede mig og spurgte, om vi ikke snart skulle skrive den bog.

Har du ikke mulighed for at se udsendelse på DR kl. 21.00, kan den genses på DRTV. 

Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner