Caroline Mogensen – nu med hest

29-05-2017 10:36

Cecilie Lindahl

Sidst i hørte fra mig, havde jeg lige solgt min pony og ledte efter en ny hest.

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Hej alle sammen

Jeg havde nogle krav til den nye hest, som jeg gerne ville have opfyldt. Jeg har nu fundet min drømme hest. Det var min træner Louise, som fandt den. Vi kørte ret hurtigt over og prøvede hende. 
Det er en hoppe, der hedder Zala Mi efter Blue Hors Zack/ Solos Landtinus. Hun er 9 år, og 172 cm høj. Hun er uddannet og redet af Carina Nevermann, op til MB niveau. 
Det går rigtig godt med hende, og hun er vildt sød og nem at have med at gøre. Jeg er virkelig glad for hende, og har fået en rigtig god start på min hestetid.

Nyheden fortsætter efter annoncen


Jeg synes helt klart, det er noget helt andet at ride hest end pony, heldigvis har jeg redet hest før, så det er ikke helt nyt for mig, men det er stadig udfordrende, fordi man skal lige finde alle knapper. Der er også meget mere udfordring ved at ride hest. Det er ikke længere det sværest at lave en skridtovergang  – nu er det lige pludselig, changementet, galoptraverser osv. Kan godt mærke, at det er noget andet og en helt ny udfordring, men jeg synes, det er spændende at få ny udfordring, det skal ikke være nemt. 

En ting jeg har lært ved at få hest er, at de er lidt mere følsomme, de får nemt sygdomme, hvor med en pony skulle man groft sagt bare stige op og ride.

Jeg håber på næste år bliver året for mig Zala. Jeg regner med, at der her år skal gå med at lære hinanden at kende, og så er vi helt klar til at komme ud på stævnebanerne og give den gas. Jeg håber selvfølgelig på, at vi kommer til at klare os godt, fordi nu sluttede jeg jo på toppen med pony, så vil man også gerne komme op på nogenlunde samme niveau på hest.

Læs også

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen