Blue Hors Zatchmo placeret i USA

29-01-2023 06:39

Annika Knudsen Lorentsen

I foråret 2022 offentliggjorde Blue Hors, at de havde solgt Blue Hors Zatchmo til en international dressurrytter, og nu har den 14-årige hingst været til start internationalt med Caroline Chew fra Singapore 

Copyright Ridehesten.com
Nanna Skodborg Merrald med Blue Hors Zatchmo. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 14-årige Blue Hors Zatchmo e. Blue Hors Zack/ Donnerhall, som har haft succes under blandt andre VM-guldvinder Nanna Skodborg Merrald, og indtil maj sidste år var ejet af Blue Hors, har netop været til start med sin nye rytter internationalt. 

Ved det internationale stævne i Wellington, USA, red Caroline Chew fra Singapore i fredags i den 3-stjernede Grand Prix og i går i Grand Prix Special, og det lykkedes ekvipagen at ride sig ind på andenpladsen i begge klasser. I Grand Prix opnåede ekvipagen 68,261 procent, mens de i Grand Prix Special red sig til 68,128 procent. 

Copyright Ridehesten.com
Caroline Chew i sadlen på en anden hest ved VM 2022. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ekvipagen blev kun overgået af britiske Susan Pape med Harmony's Eclectisch e. Zenon/ Olivi, der tog sejren i begge klasser. 

Med Nanna Skodborg Merrald i sadlen deltog Zatchmo blandt andet ved det 5-stjernede stævne i Herning i marts sidste år, mens han før det har gået succesfuldt under Agnete Kirk Thinggaard og Allan Uglsø Grøn.

Resultater fra stævnet i Wellington.

Copyright Ridehesten.com
Agnete Kirk Thinggaard med Blue Hors Zatchmo. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner