Blue Hors Zackerey hos tyske Lukas Fischer

20-12-2021 13:42

Som mange har bemærket i Blue Hors' julepræsentation, så er guldmedaljehingsten Blue Hors Zackerey i dag hos tyske Lukas Fischer, der også har haft sin stævnedebut med hingsten

Copyright Ridehesten.com
Blue Hors Zackerey med tidligere Blue Hors-rytter Daniel Bachmann Andersen. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den snart 8-årige Blue Hors Zackerey e. Blue Hors Zack/ Sandro Hit (opdr. Tove og Ove Møller Nørgaard) var sidste vinter under uddannelse hos spanske Severo Jurado Lopez i Danmark. Efter endt bedækningssæson hos Martin Determann, Tyskland er hingsten forblevet syd for grænsen, hvor han rides af Lukas Fischer, der er meget begejstret:

– Hvilken hest! Was für ein Pferd! Jeg glæder mig vanvittigt over dette naturtalent af en dressurhest, som jeg har redet siden begyndelsen af 2021. For få uger siden havde vi vores stævnedebut på M-niveau med 69% og en andenplads. Nu er vi spændte på, hvad 2022 bringer os med Zackerey, der er helt uovertruffen, når vi taler karakter og arbejdsvilje, fortæller Lukas på sin Facebook-side.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Martin Klavsen fra Blue Hors fortæller i videoen, at det har drillet lidt med indlæring af changementer, men de er nu også på plads, og han forventer, at Zackerey næste år går lilletur og på længere sigt de helt store klasser.

Avlsmæssigt er planen for Zackerey, at han igen i 2022 vil betjene hopper i hos Martin Determann i Tyskland.

Zackerey, der i Danmark først var præmiehingst og siden blev færdigkåret med guldmedalje, var også præmiehingst ved den tyske oldenburgerkåring og blev to år senere udmærket som Hauptprämiesieger Dressur for den unge dressurhingste med den mest lovende debutfølårgang.

Se Blue Hors Juleshow 2022.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen