Blue Hors lancerer ny hjemmeside

08-02-2013 09:58
Endnu en hjemmeside skabt af Wiegaardens team er gået i luften. Det er hingstestationen Blue Hors, der i dag med stolthed kan lancere deres nye side
Copyright Ridehesten.com

Den danske hingstestation Blue Hors ApS er absolut toneangivende i international dressurhesteavl og -sport. Mens Blue Hors' salgsstald leverer heste til kunder verden over, så producerer avlshingstene føl i hele verden. De leverer i bedækningssæsonen kølesæd i en stor del af Nordeuropa, mens frostsæd er tilgængeligt hele året rundt - stort set over hele verden. Med 20 års erfaring har virksomheden skabt sig en stærk international profil, hvorfor det er vigtigt også at kunne profilere sig internationalt og professionelt på internettet. Blue Hors byder i dag velkommen til en fornyet hjemmeside, der skal gøre det overskueligt og behageligt for kunder, danske såvel som udenlandske, at navigere rundt i virksomhedens virtuelle univers. Som samarbejdspartner ønsker Wiegaarden tillykke med en meget flot side.

Få din egen hjemmeside igennem Wiegaarden. Læs meget mere via linket til højre eller ring og få en uforpligtende snak med Michael Jensen på tlf. 99 400 444.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald