Casper Cassøe i gallastyrt på fjordhest (video)

09-11-2019 22:53

I en vanvittigt underholdende springstafet på haflingere og fjordheste måtte tidligere S-springrytter Casper Cassøe smage på ridehusbunden i Blue Hors' opvisningshal. Det stod hurtigt klart, at Dansk Varmblods og Vilhelmsborgs direktør slap uskadt

Aftenens morsomme indslag var en springstafet med fire par, der hver red på en haflinger og en fjordhest, der venligst var udlånt af deres respektive ejere. De fire hold bestod af Nanna S. Merrald og Daniel Bachmann Andersen, Carina og Casper Cassøe Krüth, Victoria Vallentin og Dennis Fisker samt Kristian Würtz Green og Anders Sjøbeck Hoeck. Med andre ord syv aktive og meget succesfulde dressurryttere samt en tidligere S-springrytter, Casper Cassøe Krüth.
Der blev redet på tid, og der var fuld fart på de gule heste, og publikum var helt med helt med på legen og heppede højlydt, da hjemmebaneparret Nanna S. Merrald og Daniel Bachmann Andersen sikrede sig en andenplads.

Det er lidt en tilsnigelse at kalde Herman en fjordhest, for han er en ukurrant en af slagsen, og han spillede ikke maks sammen med Dansk Varmblods og Vilhelmsborgs direktør, Casper Cassøe, der dog startede rigtig godt ud på de første to forhindringer, men på tredje forhindring var det som om, at Casper sprang før Herman, og det kostede den tidligere S-springrytter en tur i sandet. Heldigvis stod det hurtigt klart, at Casper stort set var uskadt, men pga. en gammel rygskade ved et rideuheld for Casper Cassøe var der mange blandt publikum, der holdt vejret, indtil rytteren gjorde det klart, at han kun var trykket af skuffelsen over ikke at vinde stafetspringningen.

Dog skulle Herman vise sig at være en ganske udmærket og meget hurtig springpony, da han med Anders Sjøbeck Hoeck forcerede banen i højst tempo, og da Anders' makker Kristian Würtz Green var lige så godt ridende på sin haflinger, så var der ikke noget at gøre. Det unge par havde banket alle de gamle i denne glimrende springstafet.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen